sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Kortteja, kortteja

Anteeksi päivitysten totaali lopahtaminen. En ole vaan saanut aikaiseksi. Muutenkin lähes kaikki päivitettävät tekeleet liittyivät jollain tavalla jouluun, eikä niitä uskaltanut lähettää bittiavaruuteen ennen pakettien avaamista. Nyt kaikki paketit on ehditty jo avata ja päivityksiä olisikin tälle viikolle luvassa pieni pläjäys. Koulussakin on jotain saatu aikaiseksi. Nyt eletään jo kolmatta jaksoa, joten koko toisen jakson tuotanto puuttuu. Ne saavat kuitenkin vielä odottaa. Koulussa meille opetetaan tietotekniikan tunnilla myös vähän valokuvausta (huimat pari tuntia). Olen lisäksi ilmottautunut kansalaisopiston valokuvauskurssille. Jos vaikka oppisin oikeasti kuvaamaan kamerallani. Saa nähdä!

Aloitetaan päivitykset (ennen nukkumaan menoa) vaikka korteista. Olin ihan varma, että niitä olisi ollut enemmänkin, mutta kamerassa ei ainakaan muita löytynyt.

Joulukorttien väri oli tänä vuonna sininen tai oikeammin turkoosi. Kuvasta ei tullut alkuunkaan hyvää, mutta onneksi itse kortit onnistuivat. Värit olivat oikein kirkkaan tai talvisesti kai voisi sanoa kirpeän pakkasmaiset.


Joululoman vietin kotona vanhempien nurkissa. Loman aikana tuli tarvetta kahdellekin kortille. Valitettavasti kaikki tarvikkeeni olivat tietenkin Lahdessa. En halunnut ostaa paljoa ylimääräistä tavaraa porukoitteni nurkkiin pyörimään, joten tein melko yksinkertaiset kortit kummallekin.

Ensimmäinen on kummisedälleni syntymäpäiväkortti. Kuka sanoo, ettei 60-vuotiaalle voi tehdä nallekorttia. Ei siitä nyt kovin kummoinen tullut, mutta ihan söpö. Ääriviivatarra numerot ja onnittelut olisivat kuitenkin tuoneet korttiin vähän arvokkuutta. Se minua häiritsee.

Toinen kortti on serkun pojalle. Itse juhliin en pääse, kun koulu kutsuu, mutta sainpahan ainakin kortin tehtyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti