maanantai 1. marraskuuta 2010

Lisää päivityksiä

Sainpahan sittenkin laitettua vielä nämä kuvat nettiin. Koulussa sai tehdä ensimmäisessä jaksossa paperiveitsen lisäksi komsiopallon jos ehti. Minä en ihan saanut palloani valmiiksi jakson aikana, mutta iltapajoissa se tulli lopulta tehtyä. Itse pallo on ollut valmiina jo varmaan kuukauden. Kuvien ottaminen on vaan kestänyt, koska halusin ottaa korusta kuvan sammaloituvan kiven päällä (älkää vaan kysykö miksi). Koskaan ei vaan sattunut pallo sekä kamera mukaan, kun oli sopivasti luonnon helmassa. No, tänään koulu loppui aikaisin, niin päätin lähteä luontokuvaamaan Lahden Lanu-puistoon. Sielä täytyy käydä kuvaamassa useamminkin. Niin korkealta olisi melkein voinut nähdä esteettä kuninkaallisiakin.

Komsiopallo tai helistinpallo onnistui aika hyvin. Ainakin se helisee kauniisti. Pallosta vaan ei oikein meinannut tulla palloa vaan vähän littänä. Sitten se vielä juotosvaiheessa tippui lattialle, jolloin siihen tuli lomo. No, tyytyväinen olen silti lopputulokseen. Ääni on nimittäin todella hieno, vaikka itse sanonkin.

Vaikka suuri taiteellinen silmä käskikin kuvaamaan sammaloituneen kiven päällä, paras kuva onnistuikin sammaloituneen puun rungon päällä. Lähellä, lähellä.

Vähän lähempää. Vaikka pallo ei olekaan loppuun asti kiillotettu, se silti peilaa sen verran, että tekijä pääsi jokaiseen kuvaan itsekin mukaan. Pitäisi vissiin mennä jonnekin valokuvaus kurssille. Kai jossain kansalaisopistossa järjestetään kuvaamisen alkeita tavis kameralla tai jotain.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti