sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Pitkästä aikaa

Uskomatonta! Yli kaksi kuukautta kun viimeksi olen käynyt näitä sivuja päivittämässä. Kamalaa! Häpeällistä! Ei ole vaan saanut aikaiseksi. Kuvista se aina (yleensä) johtuu. Joko unohtaa ottaa kuvia tai sitten ei ole niihin tyytyväinen. Usein myös haluan niputtaa asioita samaan kateriaan. "Tämä tuli valmiiksi, mutta odotan vielä tämän toisen valmistumista ja laitan ne sitten molemmat." Sitten käy niin, ettei kumpikaan pääse nettiin.

No, tässä nyt yksi kortti, jolle olisi "sisaruksi" tulossa, mutta laitan nyt tämän ainoan valmiiksi tulleen jo nettiin. Kokeilin muutamaa paperiaskartelukirjasta löytämääni leikekuvaa. En ole ennen kokeillutkaan tällaista siluetti-askartelua. Se oli yllättävän vaikeaa. Veitsi ei meinannut millään totella ja taisipa terä olla myös vähän tylsä. No, tämä kuva ja kortti onneksi onnistuivat. Kortille oli heti alusta alkaen osoite selvillä. Jouduin pitkään korttia panttaamaan kätköissäni, ennen kuin pääsin sen antamaan. Tanssiva ystäväni tuntui tykkäävän kortista. Jee!


P.S. Yritin muuttaa sivujen asetuksi niin, että kaikki pystyvät niitä kommentoimaan ilman mitään ihme tilejä. Toivottavasti nyt toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti