lauantai 17. heinäkuuta 2010

Tavallaan virkkausta...

Rakastusin yhdessä nettikaupassa Inkadinkadon akryylileimasisarjaan nimeltä Utopiary. Oli ihan pakko tilata ne. Odotus oli kova, vaikka paketin tulemiseen ei kovin montaa päivää mennytkään. Kävin postissa jopa kerran täysin turhaan, kun ensimmäisellä kerralla unohdin sen "nouda minut postista"-kortin kotiin. Silloin otti päähän, kun kaiken lisäksi väärin valitut kengät aiheuttivat jo menomatkaalla jättimäiset rakot kumpaakin jalkaan. Kotimatka olikin sitten silkkaa tuskaa.

Tässä kuvia leimasinmalleista. Leimat on tehty vihreällä (kuten näkyy) kohopulverijauheella. Väri on mielestäni juuri oikean "luontoinen". Sopii erityisen hyvin ensimmäiseen kuvaan, vaikka itse leimaus ei oikein onnistunutkaan.
Täytyihän sitä yhdestä kuvasta korttikin tehdä. Näin päivällä virkkailevaa ystävääni kaupungilla ja sain siitä idean kokeilla virkkaamista kortissakin. No, eipä oikein toiminut. Kortista tuli aika ruma tai ainakin melko säälittävä. Tuskin sitä kenellekään kehtaa antaa, mutta tulipahan kokeiltua. Seuraavalla kerralla tietää välttää tai ainakaan ei käytä liian paksua purkulankaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti